Värmepumpar Hultsfred

Dags för värmepump? Välkommen till Vimmerby Hushållsmaskiner AB - vi kan värmepumpar. Hos oss på Elon hittar du luftvärmepumpar som passar allt från villan till fritidshuset och större lokaler. Välkommen!

Värmepumpar Hultsfred | Vimmerby Hushållsmaskiner AB

Vimmerby Hushållsmaskiner AB

Luftvärmepumpar
Luftvärmepumpar minskar värmespillet och kan sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt. De kan även förbättra din inomhusmiljö genom att aktivt rena och avfukta luften. Hos oss på Elon hittar du luftvärmepumpar som passar allt från villan till fritidshuset och större lokaler.

Tänk på att luftvärmepumpar måste enligt lag installeras av kylcertifierat företag och installatör med personligt kylcertifikat. Om du beställt via Elon.se eller köper direkt i en Elon-butik måste butiken säkerställa detta efterföljs, för information se incert.se samt alltomfgas.se

Värt att byta luftvärmepump
Utvecklingen av luftvärmepumpar går snabbt framåt och det har hänt mycket de senaste åren. Så om du byter ut din äldre luftvärmepump till en ny kan du nå avsevärda förbättringar, både vad gäller effektivitet, pris och ljudnivå.

Styr din luftvärmepump från mobilen
Vi har luftvärmepumpar med inbyggd wifi som standard, så du kan övervaka och styra din luftvärmepump direkt från mobiltelefonen. På så vis kan du ha full koll på din inomhustemperatur, var du än befinner dig. Väldigt praktiskt för att till exempel se till att fritidshuset har en behaglig temperatur när du anländer.

Luftvärmepump ger både kylning och värmning
Luftvärmepumpar kan både kyla och värma luften i ditt hus, så du kan se till att du har precis rätt temperatur både på sommar- och vinterhalvåret.

Östra tullportsgatan 8
59839 Vimmerby

Tel 0492-140 00

Öppet: mån-fre 10-18, lör 10-14, sön stängt


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information