Hotell Hultsfred

Hotell i Hultsfred - Välkommen till Hotell Hulingen! Hotell Hulingen - ett centralt beläget hotell i Hultsfred ca 15 min fr Astrid Lindgrens Vimmerby. Vi erbjuder högklassigt boende & högklassig mat & vi arrangerar evenemang. Kontakta oss på Hotell Hulingen redan idag i Hultsfred!

Hotell Hultsfred | Hotell Hulingen

Välkommen till
HOTELL HULINGEN
-ett centralt beläget hotell mitt i Hultsfred, bara 15 minuter från Astrid Lindgrens Vimmerby

Hotell Hulingen ligger i centrala Hultsfred och är inspirerat av musikens värld. Det är 500 meter till sjön Hulingen. Hotellet erbjuder gratis WiFi, en à la carte-restaurang och en bar. Våren 2016 blev även vår takrelax färdig där du kan njuta av vyn från bastun eller spabadet. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Rummen är inredda i musikens tecken. Vi har valt att hedra de artister som någon gång har spelat i Hultsfred. De foton som finns på hotellet är alla tagna på spelningar framförda i Hultsfred.

På hotellets pub/restaurang anordnas olika livemusikevenemang året runt. Puben serverar á la carte och har även en barmeny. En frukostbuffé serveras dagligen. Sagoparken Astrid Lindgrens Värld ligger 20 minuter bort med bil och till Hultsfreds tågstation tar det 3 minuter att promenera från hotellet. Det är populärt att fiska i området. Vi har även rum där djur är välkommna. Ange vid bokning om du önskar ett sådant.

BOENDEPAKET
Konsert och evenemang
Vi erbjuder alltid boendepaket vid våra evenemang från 695 kr/natt. Vid andra evenemang i regionen finns det också tillgång till boendepaket hos oss.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information